Во природата нема награди и казни, има само последици
Во природата нема награди и казни, има само последици

ДОМ останува на првата линија на фронтот за заштита на животната средина. Затоа што ние знаеме дека „во природата нема…

Повеќе…
МОДОМ стана членка на Европските млади зелени
МОДОМ стана членка на Европските млади зелени

Младинската Организација на Демократската обнова на Македонија- МОДОМ, по шестгодишно активно работење на младинската, ·политичката сцена во Република Македонија го постигна…

Повеќе…
Изборно собрание на МОДОМ
Изборно собрание на МОДОМ

На 03.07.2008 г., во присуство на претседателката Лилјана Поповска членови на  партиското раководство и гости од подмладоците на политичките партии,…

Повеќе…
Програмски цели на МОДОМ
Програмски цели на МОДОМ

ПРОГРАМСКИ ЦЕЛИ НАМЛАДИНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА НА ДЕМОКРАТСКАТА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА Младите на ДОМ силно застануваат зад развојот, примената и спроведувањето на…

Повеќе…