ДОМ/МОДОМ со поддршка од IFG GroenLinks успешно реализираа работилница за креирање и имплементација на комуникациски стратегии.
ДОМ/МОДОМ со поддршка од IFG GroenLinks успешно реализираа работилница за креирање и имплементација на комуникациски стратегии.

Во текот на изминатиот викенд претставници на ДОМ/МОДОМ со поддршка од IFG GroenLinks успешно реализираа работилница за креирање и имплементација…

Повеќе…
Одбрано ново раководство на младинската организација на зелената партија ДОМ, МОДОМ
Одбрано ново раководство на младинската организација на зелената партија ДОМ, МОДОМ

Новото раководство на младинската организација на зелената партија ДОМ, #МОДОМ, во состав:Александар Пандиловски, претседател Теодора Крстевска, потпретседателка, Елена Михајловска, потпретседателка,…

Повеќе…
Пазар со образованието – Колумна на Бојан Петровски претседател на МОДОМ
Пазар со образованието – Колумна на Бојан Петровски претседател на МОДОМ

“Образованието е најмоќното оружје кое можете да го користите за да го смените светот” во еден говор изјавил Нелсон Мандела.…

Повеќе…
МОДОМ ТРИБИНА: Дигитализација во образованието – предизвик или потреба
МОДОМ ТРИБИНА: Дигитализација во образованието – предизвик или потреба

Денес  младинската организација на ДОМ – МОДОМ, одржа онлајн трибина на платформата ZOOM, на тема: Дигитализација во образованието –предизвик или…

Повеќе…
МОДОМ: Итно да се намалат огромните трошоци на студентите!
МОДОМ: Итно да се намалат огромните трошоци на студентите!

Младинската организација на ДОМ – МОДОМ јавно алармира за огромните трошоци кои ги имаат студентите во време на ковид криза.…

Повеќе…
МОДОМ: ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ УРБАНА ОПРЕМА ЗА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ
МОДОМ: ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ УРБАНА ОПРЕМА ЗА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

Младинската организација на ДОМ – МОДОМ апелира до општините и локалните власти за потребата од поставување на јавни тоалети за…

Повеќе…