Зелен канал

Морачанин во СТУДИО 10: Регионот на Западен Балкан е екстремно загаден и некој заработува од тоа
Морачанин во СТУДИО 10: Регионот на Западен Балкан е екстремно загаден и некој заработува од тоа

За ефикасно решавање на проблемот со загадувањето на воздухот, мора да се делува на сите извори на аерозагдување: затоплувањето на…

Повеќе…
Анастасија Трајковска, советничка од зелената партија ДОМ во Битола:”Реализацијата на проектите е долготраен процес. Мене најмногу ми пречи реториката: која политичка гарнитура започнала, која завршила некој проект. Затоа што, на крајот, важен е резултатот!”
Анастасија Трајковска, советничка од зелената партија ДОМ во Битола:”Реализацијата на проектите е долготраен процес. Мене најмногу ми пречи реториката: која политичка гарнитура започнала, која завршила некој проект. Затоа што, на крајот, важен е резултатот!”

Повеќе…
Обраќање на лидерката на зелената партија ДОМ, Маја Морачанин, на Петтиот конгрес на ДОМ
Обраќање на лидерката на зелената партија ДОМ, Маја Морачанин, на Петтиот конгрес на ДОМ

Повеќе…
Обраќање на Христина Оџаклиеска, на Петтиот конгрес на ДОМ
Обраќање на Христина Оџаклиеска, на Петтиот конгрес на ДОМ

Повеќе…
Обраќање на Александар Пандиловски, претседател на МОДОМ, на Петтиот конгрес на ДОМ
Обраќање на Александар Пандиловски, претседател на МОДОМ, на Петтиот конгрес на ДОМ

Повеќе…
Обраќање на Ана Угринска, на Петтиот конгрес на ДОМ
Обраќање на Ана Угринска, на Петтиот конгрес на ДОМ

Повеќе…