Галерии

Промоција на Предизборната програма на ДОМ 2024-2028, 17.12.2023
Промоција на Предизборната програма на ДОМ 2024-2028, 17.12.2023

„Заштитата на животната средина и на климата, човековите права, борбата против корупцијата и владеењето на правото, подобрување на образовниот и…

Повеќе…
СРЕЌНА НОВА 2023
СРЕЌНА НОВА 2023

Нека Новата година ни донесе добро здравје, благосостојба и радост Нека не’ исполни со ентузијазам и позитивна енергија за заедно…

Повеќе…
16 дена активизам за борба против родово базирано насилство#OrangeTheWorld
16 дена активизам за борба против родово базирано насилство#OrangeTheWorld

Повеќе…
Климатска правда, сега!
Климатска правда, сега!

Денес на Шестиот конгрес на Европските Зелени, се собравме за да повикаме за креирање на Фонд за штети и загуби,…

Повеќе…
For an LGBTIQ+ friendly Europe: recent progress and societal backlash #EGPCongress
For an LGBTIQ+ friendly Europe: recent progress and societal backlash #EGPCongress

Повеќе…
Петти конгрес на ДОМ #ЗаедноЗаЗеленПрогрес
Петти конгрес на ДОМ #ЗаедноЗаЗеленПрогрес

Повеќе…