Znameto na DOM
ИСПРАТИ Е-ПОРАКА

ДЕМОКРАТСКА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА – ДОМ


ул. Даме Груев бр.5, зграда 1, влез 2, кат Мезанин
1000 Скопје, Република Македонија

Телефон +389 2 5112 900

Фах. +389 2 5112 900

е-пошта: dommakedonija@yahoo.com


Претседателка: Маја Морачанин

е-пошта: m.morachanin@yahoo.com

тел: +389 2 5112 900; +389 2 3224 150


Службено лице за посредување со информации од јавен карактер: Билјана Крстевска

тел. +389 (0)71 344 544

е-пошта: biljana.krstevska80@gmail.com