Трибини

ДОМ: ТРИБИНА НА ТЕМА КЛИМАТСКА АКЦИЈА – СЕГА!
ДОМ: ТРИБИНА НА ТЕМА КЛИМАТСКА АКЦИЈА – СЕГА!

Повеќе…
ДОМ: Трибина на тема Климатска акција – сега!
ДОМ: Трибина на тема Климатска акција – сега!

Во организација на зелената партија ДОМ, денес се одржа онлајн трибина на тема Климатска акција – сега! Воведно излагање на…

Повеќе…
ТРИБИНА на тема „ Инклузија на младите во локалните политики “
ТРИБИНА на тема „ Инклузија на младите во локалните политики “

Денес, на дигиталната платформа Zoom беше одржана онлајн трибина, на тема – Инклузија на младите во локалните политики. Истата беше…

Повеќе…
Трибина на тема: Во какво Скопје сакате да живеете?
Трибина на тема: Во какво Скопје сакате да живеете?

Повеќе…
МОДОМ ТРИБИНА: Дигитализација во образованието – предизвик или потреба
МОДОМ ТРИБИНА: Дигитализација во образованието – предизвик или потреба

Денес  младинската организација на ДОМ – МОДОМ, одржа онлајн трибина на платформата ZOOM, на тема: Дигитализација во образованието –предизвик или…

Повеќе…
„Дали понатамошната демократизација на Македонија е можна без промена на изборниот модел?!“
„Дали понатамошната демократизација на Македонија е можна без промена на изборниот модел?!“

На денешната трибина „Дали понатамошната демократизација на Македонија е можна без промена на изборниот модел?!“ во организација на Алијанса за…

Повеќе…