Движењето “ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ” иницирано од ЛДП и ДОМ за кандидати за градоначалници ги предложи: проф. д-р Антони Новотни во општина Центар, Христа Најданов во општина Карпош и Катерина Ѓорѓиевска во општина Зелениково
Движењето “ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ” иницирано од ЛДП и ДОМ за кандидати за градоначалници ги предложи: проф. д-р Антони Новотни во општина Центар, Христа Најданов во општина Карпош и Катерина Ѓорѓиевска во општина Зелениково

Движењето “ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ” иницирано од ЛДП и ДОМ за кандидати за градоначалници ги предложи: проф. д-р Антони Новотни во…

Повеќе…
Љупчо Јаневски, кандидат за градоначалник: Ѓорче Петров е западната порта на градот Скопје
Љупчо Јаневски, кандидат за градоначалник: Ѓорче Петров е западната порта на градот Скопје

Од Директор на Агенција за промоција и поддршка на туризам, до кандидат за Градоначалник на општина Ѓорче Петров, Љупчо Јаневски,…

Повеќе…
Сочувство до семејствата на жртвите во пожарот во модуларната болница во Тетово
Сочувство до семејствата на жртвите во пожарот во модуларната болница во Тетово

Повеќе…
ДОМ: ЧЕСТИТ 8 СЕПТЕМВРИ – ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА
ДОМ: ЧЕСТИТ 8 СЕПТЕМВРИ – ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА

Зелената партија ДОМ на сите граѓани им го честита Денот на независноста – 8 септември, ден кога пред 30 години…

Повеќе…
Арбен Бени Шаќири (Arben Beni Shaqiri), кандидат за градоначалник на Скопје во Студио 10 на ТВ24.

“Јас како човек кој си го сака својот град, локал патриот, не ми е сеедно. Да не зборуваме колку ѓубре…

Повеќе…
Arben Beni Shaqiri, кандидат за градоначалник и Никола Пановски, носител на советничката листа за Град Скопје, од Движењето ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ!
Arben Beni Shaqiri, кандидат за градоначалник и Никола Пановски, носител на советничката листа за Град Скопје, од Движењето ОДЛУЧНО ЗА ПРОМЕНИ!

Бени Шаќири е персонификација на СКОПЈЕ! Тој не’ обединува сите во заедничката цел: Скопје да го претвориме во модерна зелена…

Повеќе…