Членови на централниот изборен штаб
Членови на централниот изборен штаб

Шеф на штаб:проф. д-р Соња ЛепитковаЗаменик шеф на штаб:Огнен АпостолскиЗаменик шеф на штаб:Китан ПавловскиСектор аналитика:доц. д-р Благица СековскаСектор маркетинг и…

Повеќе…
ДОМ со тројца кандидати за пратеници за изборите 2008
ДОМ со тројца кандидати за пратеници за изборите 2008

Во широката коалиција ,,За подобра Македонија’’ во која влегоа 20 партии, се наоѓа и Демократската обнова на Македонија која според…

Повеќе…