ДОМ дел од Советувањата на Европските Зелени
ДОМ дел од Советувањата на Европските Зелени

Делегација на ДОМ по покана од Европската Зелена Партија присуствуваше на Советувањето на Европските Зелени што се одржа во Париз…

Повеќе…
ДОМ: Решавање на статусот на професионалните војници во АРМ!
ДОМ: Решавање на статусот на професионалните војници во АРМ!

Почитувани, Денес претседателката на ДОМ и пратеник во Собранието на Република Македонија, Лилјана Поповска се сретна со делегација на Здружението на…

Повеќе…
Велосипедски маратон Галичица – прва планинско – велосипедска трка во Македонија
Велосипедски маратон Галичица – прва планинско – велосипедска трка во Македонија

Комисијата за туризам на ДОМ, ВСД Енерџи Скопје и ДПС Трансверзалец, полека го пробиваат „Сончевиот Круг“ во јавноста. Се повеќе субјекти се…

Повеќе…
Отворен централниот изборен штаб на ДОМ
Отворен централниот изборен штаб на ДОМ

Еден ден пред официјалниот старт на кампањата за парламентарните избори 2008 на плоштадот “Македонија”, во поранешниот објект Метропол беше отворен…

Повеќе…
Кандидати за избор на пратеници
Кандидати за избор на пратеници

Лилјана Попоска Претседател е на политичката партија ДОМ – Демократска обнова на Македонија, центристичка партија со силни заложби за еднакви…

Повеќе…
Членови на централниот изборен штаб
Членови на централниот изборен штаб

Шеф на штаб:проф. д-р Соња ЛепитковаЗаменик шеф на штаб:Огнен АпостолскиЗаменик шеф на штаб:Китан ПавловскиСектор аналитика:доц. д-р Благица СековскаСектор маркетинг и…

Повеќе…