ДОМ го честита Денот на независноста

ДОМ им го честита празникот 8 Септември на сите македонски граѓани, но и на сите Македонци во соседството и светот, зашто на тој ден се оствари вековниот сон на многу генерации за самостојна држава! Да бидеме мудри и да ги надминеме личните антагонизми, за да ни биде Македонија трајна и напредна, земја во која луѓето ќе бидат среќни и горди да живеат! Сите си требаме!

Со почит,

Лилјана Поповска

Претседателка на ДОМ