Прес конференции

Нови преминувања во ДОМ
Нови преминувања во ДОМ

Речиси половина од членовите на претседателството и над триста членови на ВМРО-Народна партија од општинската организација во Крива Паланка преминаа…

Повеќе…
Исклучи се!
Исклучи се!

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА 14.05.2008 СООПШТЕНИЕ По повод одржаната прес конференција на Младинската Организација на Демократска Обнова на Македонија(МОДОМ) и Младите Социјалисти…

Повеќе…
Дали ЛДП најавува насилна кампања на Коалицијата Сонце
Дали ЛДП најавува насилна кампања на Коалицијата Сонце

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА 13.05.2008 ДАЛИ ЛДП НАЈАВУВА НАСИЛНА КАМПАЊА НА КОАЛИЦИЈАТА СОНЦЕ? ДОМ и коалицијата „За подобра Македонија“ декларираа дека ќе…

Повеќе…
Неприфатлив е грчкиот амандман
Неприфатлив е грчкиот амандман

ДОМ ИМ БЛАГОДАРИ НА ЗЕЛЕНИТЕ ЕВРОПАРЛАМЕНТАРЦИ ДОМ реагира на исходот од седницата на Европарламентот, на која беше прифатен извештајот за…

Повеќе…
Заедно до зелена и еколошка Македонија
Заедно до зелена и еколошка Македонија

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА 03.05.2008 ДОМ е единствената партија која екологијата ја постави на врвот на своите програмски приоритети.ДОМ во своите програмски…

Повеќе…
ДОМ за активна социјална политика
ДОМ за активна социјална политика

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА 06.05.2008   Сведоци сме како политичкото и економското го голтаат социјалното – рече денеска на прес конференцијата на ДОМ…

Повеќе…