Прес конференции

ДОМ: Пакет закони во урбанизмот во првите 100 дена од новата влада
ДОМ: Пакет закони во урбанизмот во првите 100 дена од новата влада

Тргнувајќи од фактот дека 20% од загадувањето на воздухот со штетни ПМ10 честички доаѓа од градежништвото и од антиеколошката урбана…

Повеќе…
ДОМ: Без цел пакет итни мерки нема спас од загадувањето
ДОМ: Без цел пакет итни мерки нема спас од загадувањето

ДОМ по којзнае кој пат укажува, дека без цел пакет итни мерки нема спас од загадувањето! Во услови на 10-20…

Повеќе…
Поповска: Сега е време за единство
Поповска: Сега е време за единство

(Видео) Сега, непосредно пред парламентарните избори, е време за единство и за искрена посветеност на борбата за демократизација на земјата.…

Повеќе…
ДОМ предлага пакет закони во урбанизмот за нормален живот
ДОМ предлага пакет закони во урбанизмот за нормален живот

За ДОМ е неприфатлив хаосот што владее во урбанизмот, антиеколошки и антидемократски, воден исклучиво од бизнис интереси. Неопходна е промена…

Повеќе…
ДОМ на Светскиот ден на животната средина: Трајна заштита на Водно од градежната офанзива!
ДОМ на Светскиот ден на животната средина: Трајна заштита на Водно од градежната офанзива!

На Светскиот ден на животната средина, 5 јуни, ДОМ енергично бара трајна заштита на Водно од градежната офанзива, за да…

Повеќе…
ДОМ: Европратеникот Бутикофер од Зелените и Поповска од ДОМ
ДОМ: Европратеникот Бутикофер од Зелените и Поповска од ДОМ

Почитувани, Ве покануваме на пресконференција  која ќе се одржи на 17,05,2016 год. (вторник ) со почеток во 13:30 часот во…

Повеќе…