Прес конференции

Македонскиот јазик столб на македонскиот идентитет
Македонскиот јазик столб на македонскиот идентитет

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА 08.05.2008   На денешната прес конференција на ДОМ, претседателката Лилјана Поповска ги повика сите граѓани на Република Македонија,…

Повеќе…
Не – за нуклеарна централа во Македонија
Не – за нуклеарна централа во Македонија

ДОМ е против изградба на нуклеарна централа во Македонија. Но, даваме силна поддршка на иницијативата за изградба на Централа на…

Повеќе…