Интервјуа

Интервју Лилјана Поповска: Политичката состојба во Македонија е зовриена
Интервју Лилјана Поповска: Политичката состојба во Македонија е зовриена

Од срце на сите наши Македонци им посакувам да не се делат, ниту по партиска линија, ниту по место на…

Повеќе…
„Ин” е активниот туризам!
„Ин” е активниот туризам!

„Правиме промоција која е таргетирана и кон бизнисите. Се обидуваме да најдеме туроператори од Германија кои би работеле со нашите.…

Повеќе…
Влезот во ЕУ и НАТО е стратешка определба на Македонија
Влезот во ЕУ и НАТО е стратешка определба на Македонија

Интервју на претседателата Лилјана Поповска за битолскиот весниик „Јавност“  За Лилјана Поповска, претседател на политичката партија Демократска обнова на Македонија,…

Повеќе…
Од споредни правам главни теми
Од споредни правам главни теми

Интервју на претседателката Лилјана Поповска за веб порталот „Журнал“ Спорот со името ќе мора да заврши со некаква разрешница. Но,…

Повеќе…