Декларација за зелени општини во Република Македонија
Декларација за зелени општини во Република Македонија

ДЕКЛАРАЦИЈА за зелени општини во Република Македонија  Демократската обнова на Македонија – ДОМ, како застапник на зелената опција согледувајќи ги сегашните…

Повеќе…
ДОМ: Саем на зелени идеи на ДОМ
ДОМ: Саем на зелени идеи на ДОМ

Во организација на ДОМ денеска на Плоштадот „Македонија“ се одржа Саем на зелени идеи. ДОМ, како партија на зелената опција, иницираше…

Повеќе…
Возобновување на Фондот за животна средина и обновливи енергии
Возобновување на Фондот за животна средина и обновливи енергии

Најава наКонференција на тема ВОЗОБНОВУВАЊЕ НА ФОНДОТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА И ОБНОВЛИВИ ЕНЕРГИИ Конференцијата ќе се одржи на 11.03.2009 (среда), во Клубот…

Повеќе…
ЦО на ДОМ со одлука за коалиционен настап на изборите 2009
ЦО на ДОМ со одлука за коалиционен настап на изборите 2009

Централниот Одбор на ДОМ на денешната седница донесе одлука да го поддржи претседателскиот кандидат на ВМРО ДПМНЕ, Ѓорѓи Иванов и…

Повеќе…
ДОМ се подготвува за локалните и претседателските избори
ДОМ се подготвува за локалните и претседателските избори

Без оглед како ќе одлучиме да настапиме на локалните избори 2009, самостојно или во коалиција, ДОМ сериозно се подготвува за…

Повеќе…
Меморандум за заедничка соработка меѓу ДОМ И ПЕИ
Меморандум за заедничка соработка меѓу ДОМ И ПЕИ

Врз основа на чл. 4 од Статутот на ПЕИ  и чл.2 од Статутот на ДОМ, на својата заедничка седница одржана…

Повеќе…