Активности на форумот на жени на ДОМ

Форумот на жени со поддршка на жените во Шпанија во борбата против предлог законот за ограничување на правото на абортус

Форумот на жени на ДОМ ги поддржува  жените и женските организации во Шпанија да се изборат против предлог законот за…

Повеќе…
Форумот на жени на ДОМ ја предаде помошта на опожарените ромски семејства
Форумот на жени на ДОМ ја предаде помошта на опожарените ромски семејства

Денес во 12:00 часот во населбата Циглана на местото на изгорените куќи претставничките од Форумот на жени на ДОМ заедно…

Повеќе…
Форум на жени на ДОМ е против предлог на законот за абортус

Форумот на на жени на ДОМ е против предлогот на законот за абортус, кој е доставен до собранието на Р.…

Повеќе…
Бараме еколошки материјали во градинките и училиштата

По повод денешниот празник Прочка, Форумот на жените на ДОМ организираше уметнички хепенинг на Школката во Градски парк. Во таа…

Повеќе…
Влог во младината – добивка за иднината

Денешната трибина организирана од Форумот на жените на ДОМ, на тема „Влог во младината – добивка за иднината“, се одржа под…

Повеќе…
III-то Изборно Собрание на Форум на жени на ДОМ

Во Битола во присуство на над 230 делегати од сите општински организации на ДОМ се одржа третото Изборно Собрание на…

Повеќе…