Подади рака, Направи разлика

Во периодот на кампањата “Orange the World’’, во рамките на своите активности, Форумот на жени на ДОМ со скромно внимание направи мала разлика за подобрување на условите за домување на штитениците во СОС Детското Село. Големо задоволство, привилегија но и мотив плус е добиеното признание за малото внимание.

podadi raka

Слушни и ти,
Подади рака,
Направи разлика