Активности на форумот на жени на ДОМ

Форумот на жени на ДОМ, го обележува месецот за подигнување на свеста за ракот на дојка
Форумот на жени на ДОМ, го обележува месецот за подигнување на свеста за ракот на дојка

Форумот на жени на ДОМ, го обележува месецот за подигнување на свеста за ракот на дојка.

Повеќе…
Поддршка на активностите во рамки на Текстилијада 4 во организација на невладината Гласен Текстилец
Поддршка на активностите во рамки на Текстилијада 4 во организација на невладината Гласен Текстилец

Денес заедно со Форумот на жени на ДОМ имавме прекрасна можност да присуствуваме и дадеме поддршка на активностите во рамки…

Повеќе…
Учество на Конференција на тема Feminist Climate Conference Webinar!

Претставничките на Форумот на жени на ДОМ: Силвана Кржовска, Нада Пешева, Христина Оџаклиеска и Ивана Здравeвска, земаа учество на вебинарот…

Повеќе…
Mарш за правата на жените „Ти не си виновна!“
Mарш за правата на жените „Ти не си виновна!“

Претставнички на Форумот на жени на ДОМ, Претседателката на Форумот на жени на ДОМ со Претседателката на ДОМ Маја Морачанин…

Повеќе…
Кампања за активно учество на жените во политичкиот живот
Кампања за активно учество на жените во политичкиот живот

Форумот на жени на ДОМ со поддршка на членовите на Централниот Одбор ја спроведе акцијата за ВОВЕДУВАЊЕ НА КВОТА ОД…

Повеќе…
Четврто Изборно собрание на Форумот на жени на ДОМ
Четврто Изборно собрание на Форумот на жени на ДОМ

Во Скопје, денес се одржа 4-тото Изборно собрание на Форумот на жени на зелената партија ДОМ. На Собранието покрај 118…

Повеќе…