Активности на форумот на жени на ДОМ

Кампања за активно учество на жените во политичкиот живот
Кампања за активно учество на жените во политичкиот живот

Форумот на жени на ДОМ со поддршка на членовите на Централниот Одбор ја спроведе акцијата за ВОВЕДУВАЊЕ НА КВОТА ОД…

Повеќе…
Четврто Изборно собрание на Форумот на жени на ДОМ
Четврто Изборно собрание на Форумот на жени на ДОМ

Во Скопје, денес се одржа 4-тото Изборно собрание на Форумот на жени на зелената партија ДОМ. На Собранието покрај 118…

Повеќе…
Садење дрво во паркчето во Автокоманда позади Домот на културата
Садење дрво во паркчето во Автокоманда позади Домот на културата

Во чест на одржување на четвртото изборно собрание на Форумот на жени на ДОМ, членките и раководството на Форумот на…

Повеќе…
8 Март: Хуманитарна помош за бездомниците од Форумот на жени на ДОМ

Форумот на жени на ДОМ организира хуманитарна акција за  собирање на храна, облека, обувки и средства за лична хигена за бездомните…

Повеќе…
Форумот на жени со поддршка на жените во Шпанија во борбата против предлог законот за ограничување на правото на абортус

Форумот на жени на ДОМ ги поддржува  жените и женските организации во Шпанија да се изборат против предлог законот за…

Повеќе…
Форумот на жени на ДОМ ја предаде помошта на опожарените ромски семејства
Форумот на жени на ДОМ ја предаде помошта на опожарените ромски семејства

Денес во 12:00 часот во населбата Циглана на местото на изгорените куќи претставничките од Форумот на жени на ДОМ заедно…

Повеќе…