Трибини

„Дали понатамошната демократизација на Македонија е можна без промена на изборниот модел?!“
„Дали понатамошната демократизација на Македонија е можна без промена на изборниот модел?!“

На денешната трибина „Дали понатамошната демократизација на Македонија е можна без промена на изборниот модел?!“ во организација на Алијанса за…

Повеќе…
Говор на Лилјана Поповска во Европскиот парламент
Говор на Лилјана Поповска во Европскиот парламент

На јавната расправа во Европскиот парламент на 30.06.2015 организирана од групата на Европските зелени на тема:Политичка ситуација во Македонија, Пратеничката…

Повеќе…
Како Македонија да биде уште поатрактивна за туристи од земјата и регионот?
Како Македонија да биде уште поатрактивна за туристи од земјата и регионот?

На денешната трибина на ДОМ на тема: ʺКако Македонија да биде поатрактивна за туристите од земјата и регионот?ʺ се дискутираше…

Повеќе…
Покана за трибина: Како Македонија да биде уште поатрактивна за туристи од земјата и регионот?
Покана за трибина: Како Македонија да биде уште поатрактивна за туристи од земјата и регионот?

Почитувани, Чест ни е да Ве поканиме на трибината на која ќе говориме за тоа како Македонија дополнително да го…

Повеќе…
Скопје не сака токсичен чадор
Скопје не сака токсичен чадор

ДОМ во изминатите неколку години води принципиелна кампања против загадувањето на Скопје од големите индустриски компании, како оние во Железара. Претставници…

Повеќе…
Поповска за улогата на современата жена
Поповска за улогата на современата жена

Претседателката на ДОМ, Лилјана Поповска, беше гостин на трибината на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ за улогата на современата жена.…

Повеќе…