Гостување на м-р Сретен Стојковски, директор на ДИЖС, во емисијата Аргумент Плус на ТВ 24, 04.07.2024

Гостувањето на м-р Сретен Стојковски во емисијата Аргумент Плус на ТВ 24, директор на ДИЖС, по повод неодамнешното расчистување на линданот во малата депонија во Охис