Садење дрво во паркчето во Автокоманда позади Домот на културата

forum na zeni drvce

Во чест на одржување на четвртото изборно собрание на Форумот на жени на ДОМ, членките и раководството на Форумот на жени со претседателката Силвана Кржовска, претседателката на ДОМ Маја Морачанин и пратеничката Лилјана Поповска засадија дрво во зелениот простор зад Домот на културата во Автокоманда.