Кампањи

Обраќање до граѓаните на Центар
Обраќање до граѓаните на Центар

Антони Новотни – кандидат за градоначалник на Центар. Обраќање до граѓаните на Центар #Заокружи2#ОдлучноЗаПромени#Приклучисе 

Повеќе…
Теодора Крстевска – кандидатка за советничка во Град Скопје
Теодора Крстевска – кандидатка за советничка во Град Скопје

Теодора Крстевска – кандидатка за советничка во Град Скопје Движење ОДЛУЧНО за промени #Заокружи2#ОдлучноЗаПромени#Приклучисе

Повеќе…
Билјана Петровска – кандидатка за советничка во општина Ѓорче Петров
Билјана Петровска – кандидатка за советничка во општина Ѓорче Петров

Билјана Петровска – кандидатка за советничка во општина Ѓорче Петров Движење ОДЛУЧНО за промени #Заокружи2#ОдлучноЗаПромени#Приклучисе

Повеќе…
Радојка Дракуловска Наумовска – кандидатка за советничка во општина Аеродром
Радојка Дракуловска Наумовска – кандидатка за советничка во општина Аеродром

Радојка Дракуловска Наумовска – кандидатка за советничка во општина Аеродром #Заокружи2#ОдлучноЗаПромени#Приклучисе

Повеќе…
Арбен Бени Шаќири на ТV24
Арбен Бени Шаќири на ТV24

Арбен Бени Шаќири Движење ОДЛУЧНО за промени Заокружи 2 #Заокружи2#ОдлучноЗаПромени

Повеќе…
Поддршка од холандските зелени за ДОМ #иднинатаезелена
Поддршка од холандските зелени за ДОМ #иднинатаезелена

Повеќе…