Галерии

Работен викенд на општинските организации на ДОМ и дебата на тема “Стратегија за комуникација“
Работен викенд на општинските организации на ДОМ и дебата на тема “Стратегија за комуникација“

Работен викенд на општинските организации на ДОМ и дебата на тема “Стратегија за комуникација“,каде се детерминирани горливите проблеми со кои…

Повеќе…
Одбрано ново раководство на младинската организација на зелената партија ДОМ, МОДОМ
Одбрано ново раководство на младинската организација на зелената партија ДОМ, МОДОМ

Новото раководство на младинската организација на зелената партија ДОМ, #МОДОМ, во состав:Александар Пандиловски, претседател Теодора Крстевска, потпретседателка, Елена Михајловска, потпретседателка,…

Повеќе…
СРЕЌЕН 8 МАРТ
СРЕЌЕН 8 МАРТ

Повеќе…
Делегација од ДОМ, во состав Маја Морачанин и Емил Крстески, положи свежо цвеќе на вечното почивалиште на поранешниот македонски претседател Борис Трајковски
Делегација од ДОМ, во состав Маја Морачанин и Емил Крстески, положи свежо цвеќе на вечното почивалиште на поранешниот македонски претседател Борис Трајковски

Повеќе…
Делегација од ДОМ, во состав Маја Морачанин и Емил Крстески, положи свежо цвеќе на вечното почивалиште на поранешниот македонски претседател Борис Трајковски
Делегација од ДОМ, во состав Маја Морачанин и Емил Крстески, положи свежо цвеќе на вечното почивалиште на поранешниот македонски претседател Борис Трајковски

Повеќе…
Средба на зелената партија ДОМ, со претставници на зелената партија од Данска SF
Средба на зелената партија ДОМ, со претставници на зелената партија од Данска SF

Во просториите на зелената партија ДОМ, членовите на Извршниот одбор и претседателката Маја Морачанин остварија средба со претставници на зелената…

Повеќе…