Климатска правда, сега!

Денес на Шестиот конгрес на Европските Зелени, се собравме за да повикаме за креирање на Фонд за штети и загуби, за најпогодените земји и региони!Климатска правда, сега!

318457138 688514299312494 1701224715404981426 n