СРЕЌНА НОВА 2023

Нека Новата година ни донесе добро здравје, благосостојба и радост

Нека не’ исполни со ентузијазам и позитивна енергија за заедно да градиме посреќна зелена иднина, за сите

Нека биде година во која ќе владее мирот, хуманоста и солидарноста

Нека биде година на зелен прогрес

271413395 649011972950476 3113478157012468499 n