Форумот на жени на ДОМ се вклучи во крводарителска акција

крводарителска акција

Форумот на жени на ДОМ се вклучи во крводарителската акција организирана од Домот на хуманитарни организации Даре Џамбаз во Скопје.

Во овие тешки времиња на Ковид-19 пандемија, дарувајќи крв придонесуваме во спасување човечки животи. Ги повикуваме граѓаните да се приклучат на акцијата. Заедно, сплотени во хуманост и солидарност да ги надминеме сите предизвици!