Велигденска хуманитарна акција на ДОМ во Чичино Село

Форумот на жени на ДОМ, во духот на велигденските празници денеска организираше уште една хуманитарна акција за лицата на кои таа им е неопходна.

Овојпат помош во облека, обувки и други материјали е донирана на бездомните лица вдомени во Чичино Село, крај Сарај.

Форумот на жени на ДОМ апелира до другите граѓански здруженија и организации да не ги забораваат лицата на кои помошта им е неопходна, особено во деновите на големите празници и да се придружат кон оваа хуманитарна акција.