Зелен канал

10.03.2022 50-та седница Маја Морачанин

Задолжително да се организира јавна расправа за Законот за минерални суровини, на која ќе бидат повикани граѓанските oрганизации и експерти…

Повеќе…
Граѓаните бараат од пратениците повисоко ниво на политичка култура и ефикасна работа
Граѓаните бараат од пратениците повисоко ниво на политичка култура и ефикасна работа

Повеќе…
Мартин Каровски – нов претседател на ОО ДОМ Штип, избран нов Општински одбор
Мартин Каровски – нов претседател на ОО ДОМ Штип, избран нов Општински одбор

Повеќе…
Лидерката на ДОМ и пратеничка Maja Морачанин – Комисија за транспорт, врски и екологија
Лидерката на ДОМ и пратеничка Maja Морачанин – Комисија за транспорт, врски и екологија

Лидерката на ДОМ и пратеничка Маја Морачанин на Комисија за транспорт, врски и екологија, предложи точката која се однесува на…

Повеќе…
Маја Морачанин лидерка на зелената партија ДОМ гостинка во 24 анализа
Маја Морачанин лидерка на зелената партија ДОМ гостинка во 24 анализа

Треба конечно да почнеме да вложуваме многу повеќе во обновливи извори на енергија, да вложувавме повеќе порано, сега веројатно сите…

Повеќе…
Маја Морачанин лидерка на зелената партија ДОМ гостинка во 24 анализа
Маја Морачанин лидерка на зелената партија ДОМ гостинка во 24 анализа

Честитки до синдикатот, работодавачите и владата за постигнатиот договор за зголемување на минималната плата на 18.000 денари, ДОМ останува доследен…

Повеќе…