Тема на денот со Маја Морачанин, лидерка на ДОМ

Дали сум среќна денес? НЕ!Ќе бев среќна да ги започневме преговорите со ЕУ, согласно европските вредности, достоинствено, со неоспоруван и признат македонски јазик и идентитет.Но, ме радува што ДОМ придонесе за отфрлање на непристојниот предлог❗