Маја Морачанин лидерка на зелената партија ДОМ гостинка во 24 анализа

Треба конечно да почнеме да вложуваме многу повеќе во обновливи извори на енергија, да вложувавме повеќе порано, сега веројатно сите овие последици од енергетската криза ќе беа помали