Средба со граѓани во Дебар Маало

Антони Новотни – кандидат за градоначалник на Центар и Евдокија Тасеска – носителка на советничката листа на Центар, на средба со граѓани во Дебар Маало

#Заокружи2#ОдлучноЗаПромени#Приклучисе🟩🟪

centar
centar 1
centar 2
centar 3
centar 4
centar 5