Куманово е повторно одлучен за промени

Нашата кандидатка за градоначалничка, Теодора Димитровска и носителот на советничката листа, Валентин Ефтимовски се одлучни за крупни иновативни решенија за предизвиците кои се соочува општината.Кумановци се одлучни за број 2️⃣

kumanovo
kumanovo 1
kumanovo 2
kumanovo 3
kumanovo 4
kumanovo 5
kumanovo 6