Делегацијата на ДОМ положи цвеќе на вечното почивалиште на Претседателот Борис Трајковски и Претседателот Киро Глигоров.

По повод 8 Септември-Денот на независноста, делегација на ДОМ предводена од претседателката Маја Морачанин, потпретседателот Христа Најданов и Нада Пешева, член на Извршниот одбор, положиja свежо цвеќе на вечното почивалиште на Претседателот Борис Трајковски и Претседателот Киро Глигоров.

ne
n