Арбен Бени Шаќири (Arben Beni Shaqiri), кандидат за градоначалник на Скопје во Студио 10 на ТВ24.

“Јас како човек кој си го сака својот град, локал патриот, не ми е сеедно. Да не зборуваме колку ѓубре има во градот. Воздухот е валкан, и сите деца го дишат тој воздух. Скопје стана сив град, кој не дише, не пулсира“ – Арбен Бени Шаќири (Arben Beni Shaqiri), кандидат за градоначалник на Скопје во Студио 10 на ТВ24. #ОдлучноЗаПромени#Приклучисе. 🟩🟪