ДОМ и ЛДП ја објавија својата кандидатка за градоначалничка на Кисела Вода.

Д-р Ѓулистана Марковска. Со неа ги споделуваме идеите за одржлив и зелен развој, општините да бидат дом на среќни луѓе, грижа за здравјето и благосостојбата на граѓаните и за заштита на животната средина. Таа е вистински избор за градоначалничка на општина Кисела Вода.

#ДОМ#зеленапартија#иднинатаезелена#Приклучисе. 🟩🟪