ДОМ: Честит Рамазан Бајрам

Зелената партија ДОМ на сите граѓани од исламска вероисповед им го честита верскиот празник Рамазан Бајрам, со искрени желби за добро здравје, среќа и благосостојба.

Во овие тешки времиња на корона пандемија, грижата за здравјето и благосостојбата, преку почитување на мерките за заштита, ја истакнува солидарноста, емпатијата и хуманоста како симбол на овој голем верски празник.