ДОМ: Честит Велигден!

Зелената партија ДОМ им го честита Велигден на сите православни христијани, со срдечни желби за добро здравје, среќа и благосостојба.

Овие Велигденски празници, да ги прославиме во своите домови, во кругот на најблиските, за да го заштитиме сопственото и здравјето на другите.

Емпатијата, хуманоста и солидарноста нека бидат водилка за секој од нас.