ДОМ: Среќни Божиќни празници!

Зелената партија ДОМ им ги честита Божиќните празници на граѓаните од православна вероисповед, со желби за добро здравје, среќа и благосостојба. Овие празнични денови нека го исполнат со хармонија, љубов и радост, секој дом. Нека бидат поттик за хуманост, толеранција и солидарност во општеството.

Среќни Божиќни празници!