Делегации на ДОМ положиja свежо цвеќе по повод празникот Илинден

По повод националниот празник Илинден, делегации и организации на ДОМ денес положија свежо цвеќе на спомениците во Скопје, Крушево, Куманово, Прилеп и Штип.