ДОМ: Среќна Нова 2019 година!

ДОМ им ја честита Новата 2019 година и на сите граѓани им посакува здравје, среќа и благосостојба.

 Нека Новата 2019, биде година на успех во евроатлантската интеграција и обезбедување мир, стабилност и просперитет. Сите заедно да градиме прогресивно демократско општество и иднина за сегашните и следните генерации.

Да овозможиме спокоен и квалитетен живот, во чиста и здрава животна средина, за сите!