ДОМ во посета на Берово и Делчево

Делегација од ДОМ оствари посети на општинските организации во Берово и Делчево и оствари средби со советниците од ДОМ во тие општини, Јован Ковачовски и Дијана Јосифовски.

Беше разговарано за повеќе иницијативи од областа на екологијата и руралниот туризам за што има извонредни услови во регионите на Малешевијата и Пијанечко.

Во делегацијата беа пратеничките Лилјана Поповска и Маја Морачанин, секретарот Христа Најданов , организациониот секретар Љупчо Јаневски и членот на претседателството на МОДОМ Бојан Петровски.