Делегација на ДОМ положи свежо цвеќе на споменикот „Ослободители на Скопје“

Делегација на ДОМ во состав Маја Морачанин, пратеничка и претседател на Форумот на жени на ДОМ, Љупчо Јаневски, организационен секретар и Марија Скуманова, секретар на МОДОМ, по повод 8 Септември, Денот на независноста на Република Македонија, денеска положи свежо цвеќе на споменикот „Ослободители на Скопје“ пред Владата на РМ.