ДОМ положи цвеќе за 8-ми Септември

По повод 8-ми Септември денот на независноста делегација на ДОМ во состав Лилјана Поповска,Маја Морачанин и Љупчо Јаневски положи цвеќе нa Споменикот на паднатите борци