ДОМ во Штип, Неготино и Демир Капија по повод Св.Трифун

ДОМ денес ја промовираше својата Зелена програма во Штип, Неготино и Демир Капија. Со членовите и поддржувачите на Зелената опција разговараа за програмските приоритети: функционална демократска држава, здрава животна средина, еко туризам, производство на органска храна, зелена економија и зелени работни места.