Седница на Централниот Одбор на ДОМ

На денешната седница на Централниот Одбор на ДОМ, беше дискутирано за актуелната политичка ситуација, по што се донесе заклучок ДОМ да продолжи со подготовките за самостоен настап преку теренски активности, и изработка на изборната програма. За координирање на овие активности беше задолжен Извршниот Одбор на ДОМ.

Членовите на Централниот Одбор беа информирани за унапредувањето на соработката со Европските Зелени, а беа избрани и нови членови Централниот Одбор на ДОМ. 

Со почит,

сектор за односи со јавност на ДОМ