ДОМ: Честитки за македонските олимписки херои!

ДОМ им честита на македонските олимписки херои, кои се вратија од Специјалната олимпијада во Лос Анџелес, со вкупно 12 медали(2 злата, 6 сребра и 4 бронзи) кои претставуваат најголем досегашен успех на репрезентативно ниво за една македонска делегација на олимписките натпревари. Тоа е големото срце за Македонија. Се гордееме со Вас, и Ви посакуваме најсветла иднина!