МОДОМ со донација за мигрантите

Делегација на МОДОМ ја предаде собраната помош во облека и храна во магацинските простории на Црвениот крст на град Скопје. Со ова заврши хуманитарната акција за помош на мигрантите кои транзитираат низ Р.Македонија.

Донацијата што ја собраа членовите и симпатизерите на ДОМ се состои од најпотребните намирници како кроасани,енергетски колачиња,вода и бебешка облека

МОДОМ уште еднаш ги поздрави напорите на Црвениот крст, граѓанските организации и на хуманите луѓе кои работат на овој проблем и прават се што можат да им олеснат на овие луѓе кои секојднево транзитираат низ земјава.