Покана за Третиот конгрес на ДОМ2014

Почитувани,

Чест ни е да Ве поканиме на Третиот конгрес на Демократска обнова на Македонија – ДОМ кој ќе се одржи на 21 декември, недела, со почеток во 12.00 часот во Сити Хол, Скопје.

Претседател,

Лилјана Поповска