ДОМ оддаде почит на двата Илиндена

По повод чествувањето на двата Македонски Илиндена, 111години од Илинденското востание и 70 години од АСНОМ, делегации на Демократската Обнова на Македонија-ДОМ положија свежи цвеќиња во меморијалниот центар Пелинце,Мечкин Камен во Крушево и спомениците на АСНОМ,Никола Карев и Методија Андонов-Ченто во Скопје

Со почит

Сектор за односи со јавноста